Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 15:58

JANŠA DA OBJASNI SVOJE IDEJE Tanja Fajon opet reagovala na famozni "non pejper" za Balkan: Vreme je za zajedništvo, a ne za podele

Predsednica Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU Tanja Fajon ocenila je danas, povodom informacija o postojanju takozvanog "non papera" da se Slovenija zalaže za širenje EU na prostor zapadnog Balkana, a nikako prekrajanje granica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tanja Fajon: Nisam dala medijima „non-pejper“ Janeza Janše

Izvor: Danas, 16.Apr.2021, 08:01

Tanja Fajon, slovenačka opoziciona političarka i članica Evropskog parlamenta, demantovala je juče za naš list da je ona dostavila pojedinim medijima u ovom regionu navodni "non-pejper" (radni dokument, prim. novinarke) slovenačkog premijera Janeza Janše.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.