Izložba o mestima kulturnog nasleđa Srbije u Univerzitetskoj biblioteci

Izvor: Megafon.co, 06.Dec.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba o mestima kulturnog nasleđa Srbije u Univerzitetskoj biblioteci

Izložba o mestima kulturnog nasleđa u Srbiji, kroz koju posetioci imaju priliku da se podsete šta sve čini bogato kulturno nasleđe zemlje, biće otvorena do 14. decembra u u Svečanoj sali Univerzitetske biblioteke Nikola Tesla, radnim danima od 7:30h do 19:30h.
Predstavljeno je devet lokaliteta koji su podržani ili obnovljeni sredstvima EU: Tvrđava u Baču, Jugoslovenska kinoteka u Beogradu, Rajkova pećina kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Majdanpeka, Tvrđava u Pirotu, Crkva brvnara na Zlatiboru, Golubačka tvrđava, Rajačke pimnice, Sinagoga u Subotici i Feliks Romulijana kod Zaječara.
Prikaz lokaliteta koji su predstavljeni na izložbi možete naći na sajtu EU info centra. Izložba je organizovana u okviru obeležavanja Evropske godine kulturnog nasleđa
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Subotica

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

U Nišu izložba fotografija "Pozdravi iz Srbije"

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2018, 10:04

Tvrđava u Pirotu, Crkva brvnara na Zlatiboru i Rajačke pimnice, neki su od lokaliteta koji su podržani ili obnovljevi parama Evropske unije. Izložbu "Pozdravi iz Srbije", gde su prikazane fotografije devet ovakvih lokaliteta, građani će moći da pogledaju do 14. decembra u svečanoj sali niške...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.