Iz Brisela nam stiže 97 miliona evra: Joksimović i Han danas potpisuju TRI VAŽNA SPORAZUMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Brisela nam stiže 97 miliona evra: Joksimović i Han danas potpisuju TRI VAŽNA SPORAZUMA

Tim sporazumima se obezbeđuju značajna sredstva iz fondova EU

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović i komesar EU za susedsku i politiku proširenja Johanes Han, potpisaće danas u Briselu tri finansijska sporazuma (IPA 2107) o pomoći Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju iz ministarkinog kabineta, tim sporazumima se obezbeđuju značajna sredstva iz fondova EU za realizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reformskih aktivnosti u ključnim oblastima od značaja za održivi razvoj Srbije.

Reč je o bespovratnim sredstvima u iznosu od preko 97 miliona evra za realizaciju prioritetnih aktivnosti u tri sektora: zaštita životne sredine, energetika i unutrašnji poslovi.

Tokom posete Briselu, ministarka Joksimović učestvovaće u utorak, 18. decembra, u radu Saveta za stabilizaciju u pridruživanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.