Imamović napao EU – Svojim ćutanjem ohrabrujete Vladu da krši prava Bošnjaka

Izvor: SandzakPress.net, 29.Mar.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamović napao EU – Svojim ćutanjem ohrabrujete Vladu da krši prava Bošnjaka

Narodni poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović reagovao je danas na svom Twitter nalogu povodom drastičnih kršenja ljudskih i nacionalnih prava Bošnjaka od strane srpske Vlade i činjenice da sve to prolazi uz prećutnu saglasnost predstavnika EU u Beogradu. On je pozvao evropske zvaničnike da obrate pažnju na položaj Bošnjaka u Sandžaku. Poziv je upućen Tanji Fajon predsjednici Komiteta za stabilizaciju i pridruživanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << EU-Srbija, Vladimiru Bilčiku izvjestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju, kao i EU Komesaru za proširenje i susjedsku politiku Oliveru Varhejliju. The post Imamović napao EU – Svojim ćutanjem ohrabrujete Vladu da krši prava Bošnjaka appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Imamović: Vlada Srbije krši prava Bošnjaka

Izvor: Danas, 30.Mar.2020, 14:27

Narodni poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović, pozvao je zvaničnike Evropske unije da obrate pažnju na položaj Bošnjaka u Sandžaku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.