Hant: Niko ne želi dugo odlaganje Bregzita

Izvor: Danas, 05.Apr.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hant: Niko ne želi dugo odlaganje Bregzita

Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant rekao je danas da niko ne želi dugo odlaganje istupanja Velike Britanije iz EU a da vlada premijerke Tereze Mej "isprobava svaku mogućnost" da se izađe iz pat pozicije. Članak Hant: Niko ne želi dugo odlaganje Bregzita se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMAL KLUNI BRANI SLOBODU MEDIJA PRED SVETSKIM MOĆNICIMA: Pored Kašogija ubijeno je još 99 novinara u 2018! Najsmrtonosnija godina za medijske prefesionalce! (FOTO)

Izvor: Kurir, 05.Apr.2019

Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant danas je, zajedno sa advokatom Amal Kluni, koja se bavi ljudskim pravima na međunarodnom nivou, pokrenuo kampanju za zaštitu sloboda medija.

Nastavak na Kurir...

Amal Kluni imenovana za specijalnu izaslanicu britanske vlade za slobodu medija

Izvor: Danas, 06.Apr.2019, 10:16

AFP Advokatica za ljudska prava Amal Kluni imenovana je za specijalnu izaslanicu britanske vlade za pitanja slobode medija, saopštilo je britansko Ministarstvo spoljnih poslova. Kluni i ministar spoljnih poslova Džeremi Hant će raditi na „suprotstavljanju drakonskim zakonima koji sprečavaju novinare...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.