Han stigao u Beogradu, radna večera sa Vučićem

Izvor: RTS, 31.Avg.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han stigao u Beogradu, radna večera sa Vučićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i komesar EU za proširenje i susedstvo Johanes Han razgovarali su večeras u Beogradu na radnoj večeri.
"Na radnoj večeri sa Hanom pred sutrašnju ceremoniju otvaranja novog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj u Novom Sadu, obnovljenog sredstvima EU", napisao je na svom Tviter nalogu predsednik Aleksandar Vučić.

Han je doputovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Beograd nešto ranije večeras, a dočekao ga je šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici.
Evropska komisija je danas saopštila da će Han sutra zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem otvoriti Žeželjev most kod Novog Sada.
"U subotu komesar za evropsko susedstvo i pregovore o proširenju Johanes Han posetiće Novi Sad, kako bi otvorio Žeželjev most zajedno sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije", navodi se u saopštenju Komisije.
U Evropskoj komisiji ocenjuju da je Žeželjev most ključna karika transevropske mreže, koja će omogućiti bolju navigaciju duž Dunava, obnoviti putni i železnički saobraćaj i doneti novu dinamiku regionalnoj saradnji.

"Podrška ovom projektu pokazuje posvećenost evropskoj Agendi povezivanja, koja za cilj ima razvoj transportnih, energetskih i digitalnih veza Zapadnog Balkana i EU", kažu u Evropskoj komisiji.
Očekuje se, kako navode, da Han održi govor prilikom otvaranja mosta što će, zajedno sa slikom iz Novog Sada, biti direktno prenošeno i na zvaničnom sajtu Evropske komisije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han stigao u Beograd, sutra na otvaranju Žeželjevog mosta

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Komesar EU za proširenje Johanes Han doputovao je večeras u Beograd. To je na svom Tviter nalogu napisao šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici, koji ga je i dočekao.

Nastavak na Blic...

Han u Beogradu na večeri sa Vučićem

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i komesar EU za proširenje i susedstvo Johanes Han razgovarali su večeras u Beogradu na radnoj večeri...Foto: MONDO/Stefan Stojanović.."Na radnoj večeri sa Hanom pred sutrašnju ceremoniju otvaranja novog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj u Novom sadu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.