Grbović: Podržavam rešavanje kosovskog pitanja kroz saradnju sa partnerima iz EU i SAD

Izvor: Beta, 01.Feb.2023, 10:59

Grbović: Podržavam rešavanje kosovskog pitanja kroz saradnju sa partnerima iz EU i SAD

Poslanik Pokreta slobodnih gradjana Pavle Grbović izjavio je danas da podržava način rešavanja kosovskog pitanja kroz saradnju sa partnerima iz Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država."Apsolutno podržavam način rešavanja kosovskog pitanja kroz postizanje sporazuma. Podržavam kontekst u kom se do tog rešenja dolazi, a to je saradnja sa našim strateškim partnerima iz EU i SAD", naveo je Grbović u saopštenju.On je dodao da kada je reč o uvodjenju sankcija ne treba se baviti "samo formalnostima". Kako se zove odluka Saveta bezbednosti UN na osnovu koje je izvršena agresija na Srbiju? Kako se zove odluka UN ili EU na osnovu koje je Kosovo proglasilo nezavisnost? Te odluke ne postoje, ali su se ti događaji desili i mi smo zbog toga patili, a cenu plaćamo i dan danas", naveo je Grbović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pavle Grbović: Podržavam rešavanje kosovskog pitanja kroz postizanje sporazuma

Izvor: Danas, 01.Feb.2023

"Apsolutno podržavam način rešavanja kosovskog pitanja kroz postizanje sporazuma. Podržavam kontekst u kom se do tog rešenja dolazi, a to je sardanja sa našim strateškim partnerima iz EU i SAD. Kad je reč o samom sporazumu za sada mogu da kažem podržavam taj dokument u načelu, ali da bih mogao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.