Francuska ministarka: Velika Britanija i dalje može da napusti EU u roku od 10 dana

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska ministarka: Velika Britanija i dalje može da napusti EU u roku od 10 dana

"Ne može se isključiti Bregzit u roku od 10 dana", rekla je francuska ministarka za ekonomska pitanja Agnes Panije-Runaše PARIZ - Velika Britanija bi i dalje mogla da napusti Evropsku uniju u roku od 10 dana, rekla je danas francuska ministarka za ekonomska pitanja Agnes Panije-Runaše."Ne može se isključiti Bregzit u roku od 10 dana", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je ona za Sud-Radio, ocenjujući da je postignut opšti napredak.Agnes Panije-Runaše je rekla i da su mnoge male francuske kompanije ipak morale da se spreme u slučaju Bregzita bez sporazuma, prenosi Rojters.PROČITAJTE JOŠ: EU razmatra zahtev Londona: "Bregzit" kao Sizifov posao Britanska vlada insistirala je da zemlja napusti Evropsku uniju 31. oktobra, uprkos pismu koje je premijer Boris Džonson bio primoran da pošalje na zahtev Parlamenta u kojem od Brisela traži odlaganje Bregzita.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Moguć Brexit za 10 dana

Izvor: Capital.ba, 21.Okt.2019

PARIZ – Velika Britanija bi i dalje mogla da napusti Evropsku uniju u roku od 10 dana, rekla je francuska ministarka za ekonomska pitanja Agnes Panije-Runaše. “Ne može se isključiti Brexit u roku od 10 dana”, rekla je ona za “Sud-Radio”, ocjenjujući da je postignut opšti napredak. Agnes...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.