Fabrici uručio nagradu pobedniku turnira u basketu Put kroz Evropu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrici uručio nagradu pobedniku turnira u basketu Put kroz Evropu

Dvanaestogodisnji Andrija Tucić iz Beograda je danas, kao pobednik i najmlađi učesnik turnira u basketu "Put kroz Evropu" od šefa Delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija dobio bicikl.

"Drago mi je da mogu da razgovaram sa mladima koji su budućnost Srbije i vidim kako oni razmišljaju. Došli smo namerno u ovu školu jer smo mi poslednjih godina imali čitav niz projekata koje smo sa njima realizovali", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Fabrici posle finala takmičenja u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović".

Finaliste je pozdravila i košarkašica Nataša Kovačević, ambasadorka Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) za sport i omladinu.

"Van-nastavne aktivnosti su važne za razvoj ličnosti i razvoj karaktera", rekla je ona.

U finalu je bilo pet najboljih učesnika turnira u "basketu tri na tri" - "Put kroz Evropu" koji je početkom maja održan u Beogradu u okviru manifestacije "Grad Evrope".

Prva nagrada je bio bicikl firme iz Beograda "Ono bikes", nastao uz podršku EU, koji je po atraktivom dizajnu svojevremeno privukao pažnju i ;u svetu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabrici uručio nagradu pobedniku turnira u basketu Put kroz Evropu

Izvor: Beta Video, 11.Jun.2019

BEOGRAD - Dvanaestogodisnji Andrija Tucić iz Beograda je danas, kao pobednik i najmladji učesnik turnira u basketu ``Put kroz Evropu`` od šefa Delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija dobio bicikl. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.