EU razmatra o novim merama zbog „podrivanja suvereniteta Ukrajine“

Izvor: Vostok.rs, 03.Sep.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU razmatra o novim merama zbog „podrivanja suvereniteta Ukrajine“

Diplomate zemalja EU složili su se o produženju individualnih sankcija protiv Rusije, saopštio je izvor za RIA Novosti u strukturama EU.

Prema njegovim rečima, ograničenja će biti produžena za još šest meseci.

Izvor je saopštio da će u sredu ovo pitanje razmatrati predstavnici zemalja Evropske Unije. Konačnu odluku treba da odobri Savet EU.

Pored toga, danas, dve nedelje pre formalnog isteka roka pojedinačnih sankcija protiv Rusije, Evropska Unija je počela da razmatra o preduzimanju novih mera u vezi sa "podrivanjem suvereniteta Ukrajine".

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
 

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropa nastavlja da davi Rusiju

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2018

Diplomate zemalja Evropske unije složile su se o produženju individualnih sankcija Rusiji, saopštio je izvor u strukturama EU...Prema njegovim rečima, ograničenja će biti produžena za još pola godine. ..Izvor je naveo da će u sredu ovo pitanje razmatrati predstavnici zemalja Evropske unije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.