EU potreban novi narativ koji bi građane pogodio u srce

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU potreban novi narativ koji bi građane "pogodio u srce"

Beč -- Predsednik Austrije Aleksander van der Belen, zbog rastućih izazova, smatra da je EU potreban "novi narativ" koji bi direktno "pogodio" građane u srce.

"Jedinstvena uspešna priča EU, koja je donela 70 godina blagostanja, slobode i mira, mora ljudima biti približena", objasnio je Van der Belen na sinoćnoj diskusiji u Beču.

On je istakao da je potreban novi narativ, pošto su sve države članice Unije po globalnom merilu male.

Veliki problem, prema njegovim rečima, jeste kako dospeti do osoba koje su kritički raspoložene prema EU.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EU U PANICI! Drma ih kriza, pa spremaju POPULISTIČKI POTEZ! Sve će promeniti!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018

Predsednik Austrije Aleksander van der Belen, zbog rastućih izazova, smatra da je EU potreban "novi narativ" koji bi direktno "pogodio" građane u srce..- Jedinstvena uspešna priča EU, koja je donela 70 godina blagostanja, slobode i mira, mora ljudima biti približena - objasnio je Van der Belen na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.