Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2021, 12:34

EU postigla sporazum oko kupovine 1,8 milijardi doza Pfizera

BRISEL - Evropska unija je potpisala novi sporazum sa kompanijama Pfizer/BionTech o kupovini 1,8 milijardi doza vakcina protiv Kovida-19 za period između 2021. i 2023. godine, kako bi EU imala mogućnost da postigne buster doze, da donira vakcine i da ih preprodaje dalje, navela je danas Evropska ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROPSKA UNIJA KUPUJE 1,8 MILIJARDI DOZA FAJZERA Deo za donacije, deo za preprodaju

Izvor: Blic, 08.Maj.2021

Evropska unija je potpisala novi sporazum sa kompanijama Fajzer/Biontek o kupovini 1,8 milijardi doza vakcina protiv kovida-19 za period između 2021. i 2023. godine, kako bi EU imala mogućnost da postigne buster doze, da donira vakcine i da ih preprodaje dalje, navela je danas Evropska komisija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.