Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2021, 15:52

EU izdvojila dodatnih 10 miliona evra Srbiji za ekonomski oporavak od pandemije

Šef delegacije EU u Srbiji Emanuel Žofre i ministaka za evopske integracije Jadranka Joksimović potpisali su danas u Beograd sporazum o dodatnoj podršci EU za ekonomski oporavak od pandemije kovida-19 u vrednosti od 10 miliona evra koji će biti realizovan kroz EU PRO Plus.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

EU izdvojila dodatnih 10 miliona evra Srbiji za ekonomski oporavak od pandemije

Izvor: Beta, 09.Dec.2021

Šef delegacije EU u Srbiji Emanuel Žofre i ministaka za evopske integracije Jadranka Joksimović potpisali su danas u Beograd sporazum o dodatnoj podršci EU za ekonomski oporavak od pandemije kovida-19 u vrednosti od 10 miliona evra koji će biti realizovan kroz EU PRO Plus.Žofre je naveo da je raspisan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.