EU izdvojila bespovratnih 4,5 miliona evra za preduzeća u Pirotu, Čačku, Valjevu...

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU izdvojila bespovratnih 4,5 miliona evra za preduzeća u Pirotu, Čačku, Valjevu...

Mala i srednja preduzeća, poljoprivredni proizvođači i oni koji pružaju IT usluge imaju šansu da dobiju bespovratna sredstva za unapređenje poslovanja.

Razvojni program EU PRO predstaviće u Pirotu, Čačku, Valjevu i Bujanovcu poziv za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, za koji je EU izdvojila 4,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << miliona evra kako bi doprinela povećanju konkurentnosti lokalne privrede u Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu južne i istočne Srbije.

Dodatne informativne sesije o javnom pozivu će biti održane zbog velikog interesovanja, poručuju iz EU PRO, i dodaju da će Pirot i Čačak ovog četvrtka biti domaćini tih sesija, a Valjevo i Bujanovac u petak.

O tome ko može da konkuriše za sredstva i kako da se prijavi biće reči na sesijama

Cilj informativnih sesija, koje su do sada održane u deset gradova u Srbiji i okupile više od 550 ljudi, jeste da se zainteresovani preduzetnici i preduzetnice upoznaju sa programom podrške i neophodnim koracima - od prijavljivanja, preko učešća na javnom pozivu i kriterijuma za izbor projekata do dobijanja bespovratnih sredstava za unapređenje poslovanja.

Poziv je otvoren do 6. jula ove godine, a pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća registrovana u 99 gradova i opština uključenih u program EU PRO, koja se primarno bave proizvodnjom ili pružaju IT usluge, a osnovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.