Izvor: Megafon.co, 18.Nov.2020, 11:53

EU info kutak u Nišu organizuje radionicu za preduzetnike

EU info kutak u Nišu organizuje radionicu za upoznavanje za najvećim programom EU za istraživanja i inovacije – Horison 2020. Radionica se održava 20. novembra od 18 sati.
Ovaj program nudi direktnu podršku za preduzeća koja imaju potencijal rasta i razvoja. Finansiranje koje je namenjeno inovativnim idejama koje se mogu pretvoriti u uspeh na tržištu. Takođe, podršku razvoju visoko rizičnim inovativnim idejama u ranoj fazi razvoja i dr.
Poseban fokus radionice biće na >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << kaskadnom finanisiranju, mehanizmu Evropske komisije koji ima za cilj podršku malim i srednjim preduzećima i startapima u razvoju. Govoriće se i o inovativnim digitalnim rešenjima – programima akceleracije, inkubacije i mentorstva. Kao i subgranting šemama koje su dostupne preduzetnicima u Srbiji. Predavač je Nemanja Petrović, ekonomista, savetnik za inovacije i strateško planiranje.
Prijavljivanje za radionicu Učešće na radionici je besplatno ali je potrebno da se zainteresovani prijave putem linka. Ovo je samo jedna u nizu radionica koju će se održati u narednom periodu. Ideja je da se potencijalnim i trenutnim korisnicima EU programa približili mogućnosti za apliciranje, dobijanje finansijske ili savetodavne podrške za razvoj svog biznisa.
Mala i srednja preduzeća, kao i veće kompanije mogu konkurisati za finansijska sredstva i savetodavnu pomoć u poslovanju putem nekoliko programa i projekata Evropske unije. U zavisnosti od projekta, programa i oblasti kojom se preduzeća bave, sredstva Evropske unije mogu biti u obliku bespovratnih sredstava, zajmova, a u nekim slučajevima i garancija.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.