EU finansira projekte socijalne kohezije u multietničkim opštinama

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU finansira projekte socijalne kohezije u multietničkim opštinama

Na informativnoj sesiji razvojnog programa EU PRO “Slažemo se” o unapređenju socijalne kohezije koja će se održati sutra 7. novembra u 11 sati u hotelu New City u Nišu, nevladine organizacije i predstavnici multietničkih opština sa juga Srbije moći će da se upoznaju sa kriterijumima i načinu apliciranja za ovaj javni poziv.

Poziv je otvoren do 5. decembra 2018. godine, a opštine i gradovi sa jugoistoka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zemlje obuhvaćeni ovim programom su Babušnica, Bela Palanka, Bojnik, Dimitrovgrad, Doljevac, Lebane, Leskovac, Medveđa, Merošina i Žitorađa.

Putem ovog programa Evropska unija će sa 400.000 evra podržati projekte koji će doprineti poboljšanju društveno-ekonomskog položaja ranjivih i marginalizovanih grupa, boljoj integraciji nacionalnih manjina i unapređenju međuetničkih odnosa - objašnjavaju iz EU PRO programa.

Više o programu, samom pozivu, kao i o potrebnoj dokumentaciji za prijavljivanje zainteresovani mogu videti na zvaničnom linku, dok se prijavljivanje za učešće na informativnim sesijama vrši putem mejla biljanak@unops.org.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.