Izvor: BujanovackiGlas.info, 23.Okt.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU donirala Bujanovcu kamion smećar i bunar u V. Trnovcu

BUJANOVAC, 23. oktobar 2017. – Opština Bujanovac će,  zahvaljujući  donatorima, realizovati dva značajna projekta, objavljeno je na opštinskoj fejsbuk stranici.
Reč je o nabavci kamiona za odvoženje smeća nosivosti 12 tona, za potrebe bujanovačkog JP „Komunalac“ i izgradnji bunara za rešavanje problema vodosnabdevanja u selu Veliki Trnovac.
Zahtev opštine Bujanovac odobrio je Upravni odbor projekta „Otvorene zajednice – uspešne zajednice“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << kojeg čine predstavnici donatora.
To su Delegacija Evropske unije  i korisničkih institucija projekta-Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva zdravlja, Ministarstva za evropske integracije i Komesarijata za izbeglice i migracije Srbije.
 

Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Facebook

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.