EU: Sastanak Vučića i Tačija u četvrtak u Briselu

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Sastanak Vučića i Tačija u četvrtak u Briselu

Sastanak na najvišem nivou između Beograda i Prištine biće održan sutra, 8. novembra u Briselu, uz posredovanje šefice evropske diplomatije Federike Mogerini, saopštila je Služba za spoljne poslove EU Sastanak na najvišem nivou između Beograda i Prištine biće održan sutra, 8. novembra u Briselu, uz posredovanje šefice evropske diplomatije Federike Mogerini, saopštila je Služba za spoljne poslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << EU.PROČITAJTE JOŠ: Kurc: U EU samo ako se Beograd i Priština dogovore; Vučić: Srbi i Albanci miljama daleko od bilo kakvog rešenja Mogerini će biti domaćin sastanka između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija.PROČITAJTE JOŠ: Ključna runda 7. septembra "Očekuje se da će Vučić i Tači na sastanku potvrditi njihovu spremnost u intenziviranju napora da se postigne pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa, što je od suštinske važnosti za njihov evropski put", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tači: Radije bih vodio dijalog za đavolom nego sa Vučićem; EU: Sastanak Vučića i Tačija u četvrtak u Briselu

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2018

Sastanak na najvišem nivou između Beograda i Prištine biće održan sutra, 8. novembra u Briselu, uz posredovanje šefice evropske diplomatije Federike Mogerini, saopštila je Služba za spoljne poslove EU Sastanak na najvišem nivou između Beograda i Prištine biće održan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.