EU: Konfuzni stavovi Londona o Bregzitu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Sep.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Konfuzni stavovi Londona o Bregzitu

Visoki zvaničnici Evropske unije (EU) rekli su u petak da je pozicija Velike Britanije u vezi sa istupanjem iz bloka konfuzna i da je sve vjerovatnije da će ta država napustiti Uniju bez sporazuma. Finski premijer Anti Rine, čija zemlja predsjedava EU, rekao je danas da je "situacija u vezi sa Velikom Britanijom potpuna zbrka" i da u Uniji "ne znaju šta se tamo dešava". "Čini se da je sasvim očigledno da nećemo dobiti Bregzit sa sporazumom", rekao je...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zabrinjavajuće poruke iz EU: "Sve izvesnije je da će Britanci napustiti uniju BEZ SPORAZUMA"

Izvor: Blic, 06.Sep.2019

Visoki zvaničnici EU rekli su danas da je pozicija Britanije u vezi sa istupanjem iz bloka konfuzna i da je sve verovatnije da će ta država napustiti Uniju bez sporazuma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.