EK: Beograd i Priština odredjuju teme dijaloga

Izvor: Beta Video, 16.Avg.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Beograd i Priština odredjuju teme dijaloga

BRISEL - Evropska komisija saopštila je da danas da Beograd i Priština odredjuju teme razgovora u okviru dijaloga, dok EU samo posreduje. Portaparol Evropske komisije Karlos Martin rekao je da su se predsednici Srbije i Kosova, Aleksandar Vučić i Hašim Tači, saglasili da inteziviraju dijalog i da se sastanu u septembru. ``Na dve strane je da postave agendu, naša uloga je da posredujemo u dijalogu``, rekao je Martin. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK: Beograd i Priština određuju teme dijaloga

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2018

Evropska komisija saopštila je da danas da Beograd i Priština određuju teme razgovora u okviru dijaloga, dok EU samo posreduje...Portparol Evropske komisije Karlos Martin rekao je u Briselu da su se predsednici Srbije i Kosova, Aleksandar Vučić i Hašim Tači, saglasili da intenziviraju dijalog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.