Džavid: Velika Britanija izlazi iz EU 31. oktobra sa ili bez sporazuma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džavid: Velika Britanija izlazi iz EU 31. oktobra sa ili bez sporazuma

Velika Britanija će napustiti Evropsku uniju 31. oktobra, izjavio je u ponedjeljak ministar finansija Sadžid Džavid, dodavši kako se nada da će, ipak postići sporazum do tada. "Nadam se da ćemo se dogovoriti. Ako ne možemo postići dogovor, mislim da je važno u svakom slučaju izaći, pa čak i bez sporazuma. Nije savršeno, ali je prikladno da 31. izađemo",  rekao je Džavid, javlja Reuters. Džavid je u više navrata odbio da objasni kako vlada može...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Džavid: Brexit 31. oktobra sa ili bez sporazuma

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019

LONDON - Velika Britanija može da napusti Evropsku uniju 31. oktobra bez sporazuma, uprkos zakonu koji od premijera zahtijeva da zatraži odlaganje Brexita ukoliko se sporazum ne postigne, izjavio je danas ministar finansija Sadžid Džavid.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.