Draga Majo, recite konačno - da li je antraks, novičok ili sredstvo za čišćenje nameštaja

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Draga Majo, recite konačno - da li je antraks, novičok ili sredstvo za čišćenje nameštaja"

Predsednik Vučić je uputio pismo portparolki visoke predstavnice EU Maji Kocijančič, objavljeno na nalogu na Tviteru, sa ponovljenim zahtevom.

Vučić je zatražio od Kocijančeve da konačno kaže da li su Srbi trovali Albance "antraksom, novičokom ili možda sredstvom za čišćenje nameštaja" i da "neće odustati od traganja za odgovorom".

"Draga Majo Kocijančić, prošlo je više od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri nedelje od kada je nastupilo, kako su Albanci tvrdili, masovno trovanje na jednonacionalnoj osnovi u CIK u Prištini. Molim Vas, draga Majo, da nam konačno kažete da li je u pitanju bio antraks, novičok ili možda sredstvo za čišćenje nameštaja. P.S. Dok sam živ nežu odustati od traganja za odgovorom na ovo važno pitanje. Žao mi je što se ovako strašnom stvari, u kojoj su navodno učestvovali Srbi, očigledno ne bavi ni EU, ali ni Metju Palmer. Ja hoću. Unapred zahvalan", objavio je predsednik Srbije na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je već jednom uputio visokoj predstavnici EU pismo sa istim zahtevom, na šta je Kocijančičeva odgovorila da "EU trenutno čeka rezultate istrage".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ponovo traži od EU da kaže čime su "otrovani" članovi CIK-a u Prištini

Izvor: RTS, 03.Nov.2019

Predsednik Aleksandar Vučić ponovo je upitao portparolku visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Maju Kocijančič da li može da kaže kojim otrovom su otrovani članovi CIK-a u Prištini. . Aleksandar Vučić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.