Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2021, 12:57

Đilas o sastanku: Jedan od naših zahteva je da se dodeli slobodna TV frekvencija

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da je dijalog sa evroparlamentarcima protekao u "konstruktivnoj atmosferi" i izrazio nadu da će razgovori biti nastavljeni u junu uživo, kada će delegacija Evropskog parlamenta moći da putuje van granica EU, što im sada nije dozvoljeno zbog pandemije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan onlajn sastanak dela opozicije sa evroparlamentarcima: Mediji jedna od tema

Izvor: RTS, 05.Maj.2021

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da je sastanak sa evroparlamentarcima koji posreduju u međustranačkom dijalogu bio vrlo konkretan i da su zahtevi stranaka koje su danas razgovarale sa njima bili zasnovani, pre svega, na promenama u medijima, pritiscima na birače, i dodeli...

Nastavak na RTS...

Obradović: Direktan dijalog da počne što pre

Izvor: Danas, 06.Maj.2021, 08:14

Dok Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, očekuje da u junu počne ozbiljan dijalog o poboljšanju izbornih uslova uz posredovanje članova Evropskog parlamenta, predsednik Dveri Boško Obradović smatra da taj dijalog treba da bude završen u junu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.