ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: NE DAMO REZOLUCIJU UN

Izvor: Kurir, 11.Dec.2011, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: NE DAMO REZOLUCIJU UN

BEOGRAD - Međunarodna obaveza.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da je, dok god je na snazi, Rezolucija 1244 SB UN međunarodna obaveza, i ocenila da je dobar okvir za napredak u dijalogu.

- Rezolucija 1244 je zapravo dokument Saveta bezbednosti UN i, dok je god na snazi, međunarodna obaveza je njeno priznavanje i priznavanje njenog sadržaja - rekla je Đukić Dejanović.

Đukić Dejanović, koja je i potpredsednica socijalista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekla je da Rezolucija 1244 daje dovoljno prostora za dijalog i napredovanje u dijalogu u skladu sa interesima građana Srbije i očekivanjem EU.

Predsednik Boris Tadić prekjuče je saopštio da se od Srbije tražilo da za dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU odustane od Rezolucije 1244.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.