Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Srbija treba da izađe iz začaranog kruga evropskih integracija

Demokratska stranka Srbije pozvala je danas sve političke aktere da se izjasne o uslovima EU, ističući uverenje da je došao čas da Srbija izađe iz začaranog kruga evropskih integracija i posveti se uređivanju sopstvenog društva, oslobođena briselskog tutorstva.

Lider DSS Miloš Jovanović smatra da je u Srbiji prvenstveno potrebno otvoriti raspravu o Evropskoj uniji.

- Jasno je da potpisivanje pravno obavezujućeg sporazuma i priznavanje nezavisnosti Kosova nije jedini uslov ulaska u EU, već je to i promena politike prema Rusiji - naveo je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Došlo vreme da Srbija izađe iz začaranog kruga EU"

Izvor: B92, 13.Avg.2017

Beograd -- Demokratska stranka Srbije pozvala je sve političke aktere da se izjasne o uslovima Evropske unije...Kako navode, došao je čas da Srbija izađe iz začaranog kruga evropskih integracija i posveti se uređivanju sopstvenog društva, oslobođena briselskog tutorstva...Lider DSS Miloš Jovanović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.