Izvor: Blic, 06.Maj.2021, 14:39

DOBRE VESTI IZ BRISELA EU do oktobra planira tri nova leka protiv dugog kovida

EU planira da do okrobra razvije i odobri za upotrebu tri nova leka protiv kovid-19 koji će tretirati i posledice tzv ”produženog kovida” koje traju nedeljama i mesecima nakon izlečenja primarne infekcije, najavljeno je u Evropskoj komisiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU najavila tri nova lijeka protiv korone do oktobra

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2021

BRISEL - EU planira da do okrobra razvije i odobri za upotrebu tri nova lijeka protiv kovid-19 koji će tretirati i posledice tzv. "produženog kovida" koje traju nedjeljama i mjesecima nakon izliječenja primarne infekcije, najavljeno je u Evropskoj komisiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SJAJNE VESTI DOLAZE IZ BRISELA: EU do oktobra planira tri nova leka protiv "dugog kovida"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021

Ključno je da pored vakcina ubrzamo rad na prozvodnji lekova protiv kovid-19 kako bi pomogli ljudima koji imaju dugoročne posledice ove bolesti...EU planira da do okrobra razvije i odobri za upotrebu tri nova leka protiv kovid-19 koji će tretirati i posledice tzv produženog kovida koje traju nedeljama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.