Izvor: Blic, 06.Jun.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMOKRATIJA ILI MAFIJAŠKA REPUBLIKA? "Bild" o spregama albanske vlade i mafije: Sme li ova zemlja da UĐE U EVROPSKU UNIJU?

Sme li ova zemlja da uđe u Evropsku uniju? Albanija to želi, Brisel nema ništa protiv, a Nemačka izričito podržava pregovore o pristupanju te balkanske zemlje EU i priznaje joj veliki napredak u demokratizaciji, piše nemački "Bild", ističući da je zemlja zaglibila u haos i da se nalazi na raskrsnici - ili će izabrati demokratski put, ili će definitivno postati mafijaška republika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nemački list o spregama albanske VLADE i MAFIJE: Sme li ova zemlja da UĐE U EVROPSKU UNIJU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019

Sme li ova zemlja da uđe u Evropsku uniju? Albanija to želi, Brisel nema ništa protiv, a Nemačka izričito podržava pregovore o pristupanju te balkanske zemlje EU i priznaje joj veliki napredak u demokratizaciji, piše nemački list...List ističe da je zemlja zaglibila u haos i da se nalazi na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.