DAN D 13. JUL: Mančester Siti će tada saznati ostaje li suspenzija na snazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 08:01

DAN D 13. JUL: Mančester Siti će tada saznati ostaje li suspenzija na snazi

Građani kažnjeni zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Odluka o žalbi Mančester Sitija na kaznu Evropske fudbalske unije (UEFA) od dve godine suspenzije iz Lige šampiona zbog kršenja finansijskog fer-pleja biće doneta 13. jula, saopštio je Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

CAS je prvobitno trebalo da se oglasi 10. jula, ali je termin promenjen jer tog dana UEFA žreba parove završnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lige šampiona u Lisabonu.

Odluka je od velikog značaja za Siti, jer ukoliko žalba ne bude prihvaćena, klub će napustiti najbolji fudbaleri na čelu sa Kevinom De Brujneom. Takođe, poznato je da će, ukoliko suspenzija ostane, Siti zameniti petoplasirana ekipa Premijer lige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.