Ciljao u Ajdinovića jer je ga je pretukao!

Izvor: SandzakPress.net, 08.Feb.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ciljao u Ajdinovića jer je ga je pretukao!

Novi Pazar – Policijska uprava u Novom Pazaru je saopštila da je u subotu posle podne, u pešterskom selu Draževići, uhapšen Elvedin Bibić, iz Novog Pazara, koji je prošlog ponedeljka u 7.15 ušao u Specijalnu bolnicu “Novopazarska banja” i u bolničkom krevetu iz pištolja pucao u sugrađanina Izeta Ajdinovića, trećeg na Evropolovoj listi najtraženijih kriminalaca u Evropskoj uniji. U “Novopazarskoj banji”, Bibić je u Ajdinovića ispalio dva metka, nanevši mu lakše tjelesne >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << povrede u prijedelu butine i stopala. Na svom fejsbuk-profilu, Bibić je u subotu napisao da će se dobrovoljno predati. Istoga dana policija ga je locirala u pešterskom selu Draževići, gdje se krio kod rođaka, i gdje je i uhapšen. Ranjeni Ajdinović i Elvedin Bibić odranije su bili u sukobu, a 2014. godine Ajdinović je u novopazarskom restoranu “Almir” pucao u Bibića i lakše ga ranio. Više javno tužilaštvo podiglo je protiv Ajdinovića optužnicu za krivično djelo pokušaja ubistva, ali mu nije određen pritvor, a prvo suđenje zakazano je za 20. maj. Nakon što je pucao u Ajdinovića, Bibić je na svom fejsbuk-profilu napisao da nije kriminalac i da je morao da puca u kriminalca koji napada tuđe žene i djecu i otima im novac, kao i da to ne bi učinio da su policija i pravosuđe radili svoj posao. Mada je Ajdinović na Evropolovoj listi najtraženijih bjegunaca u Evropi (zbog brutalnih pljački, otmica i reketiranja u Luksamburgu), policija u Novom Pazaru nije imala zakonskog osnova da ga uhapsi, jer “bijela” Evropolova poternica, na kojoj je među prvom petoricom još jedan Novopazaraca (Mirzet Bronja zbog trgovine narkoticima), važi samo u zemljama Evropske unije, a Interpol za Ajdinovićem nije raspisao potjernicu, niti ga od Srbije potražuje bilo koja zemlja. Bez obzira na to šta je činio po Evropi, za policiju i pravosudne organe Ajdinović je trenutno slobodan čovjek. RANjENIK NAPUSTIO BOLNICU NAKON što su mu ljekari sanirali rane, ranjeni Izet Ajdinović je, posle tri dana provedena na hirurškom odeljenju novopazarske bolnice, na svoj zahtjev otpušten na kućno liječenje. Kako nam je rečeno u bolnici, njegovo zdravstveno stanje je stabilno. (Novosti)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novopazarska ”Lejlek džamija” najstarija džamija u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 08.Feb.2016

Novi Pazar – Džamija Ahmed-bega Silahdara, poznatija kao Lejlek džamija, u Novom Pazaru, najstarija je džamija u Sandžaku, a datira još iz osmanskog perioda. To je ujedno jedan od najstarijih islamskih kulturno-historijskih spomenika na tom području. Kako pojašnjava historičar Esad Rahić,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.