Čeka nas nova smena turista, a to znači haos na granicama

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka nas nova smena turista, a to znači haos na granicama

Beograd -- Tokom predstojećeg vikenda očekuje se pojačani saobraćaj, uključujući veći broj vozila stranih registraskih oznaka koja prolaze kroz Srbiju na putu ka EU.

To će usloviti nova, duža zadržavanja na najfrekventnijim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

Zbog još jedne smene turista na jadranskoj obali očekuje se veći broj vozila i ka Crnoj Gori i ka Srbiji.

Prema poslednjim informacijma ima zadržavanja i na putničkim i na teretnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terminalima graničnih prelaza. Na putničkom terminalima na GP Horgoš, izlaz iz zemlje, čeka se sat i po, na GP Gradina, ulaz u zemlju, 20 minuta, na GP Preševo, izlaz iz zemlje, 20 minuta.

Na GP Preševo, izlaz iz zemlje, autobusi čekaju pola sata, a na Gostunu putnička vozila čeka 15 minuta, navodi se u saopštenju AMSS.

Teretna vozila na Kelebiji čekaju četiri sata a na Horgošu sat i po.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj tokom vikenda, još jedna smena turista

Izvor: Blic, 22.Avg.2019

Tokom predstojećeg vikenda očekuje se pojačani saobraćaj, uključujući veći broj vozila stranih registraskih oznaka koja prolaze kroz Srbiju na putu ka zapadnim zemljama Evrope što će usloviti nova, duža zadržavanja na najfrekventnijim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.