Izvor: RTS, 27.Jan.2022, 09:34

Brnabić za RTS: Nismo otklonili pretnju po Vučićev život, glavni za planiranje atentata van dometa

Premijerka Ana Brnabić kaže za RTS da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi. Među njima ima dvoje crnogorskih državljana, ali i državljana država iz i van Evropske unije.
Ana Brnabić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekla da naše službe danonoćno rade na pronalaženju onih koji su planirali ubistvo predsednika Srbije.
"Ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << važno da naglasim za sve naše građane - još uvek u ovom trenutku, si oni koji se sumnjiče i za koje imamo dokaze, su van dometa naših bezbednosnih službi. Dakle, mi ne možemo da dođemo do njih", rekla je Brnabić.
Prema njenim rečima, u planiranje ubistva Aleksandra Vučića uključeno je dvoje crnogorskih državljana, ali i ljudi iz drugih država - i unutar i van Evropske unije.
"Apsolutno imam poverenje u naše bezbednosne službe, one nemaju lak zadatak, imaju izuzetno težak zadatak, rade sve bezednosne službe zajedno - svi daju sve od sebe. Verujem da ćemo mi ovo sprečiti. Da li se u ovom trenutku osećam sigurno i da ne postoje problemi - ne, ne osećam se. Imamo još mnogo da radimo, nismo otklonili bezbednosnu pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića. Verujem da hoćemo ali moramo da radimo danonoćno".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić za RTS: Nismo otklonili pretnju po Vučićev život, glavni za planiranje atentata van dometa službi

Izvor: RTS, 27.Jan.2022

Premijerka Ana Brnabić kaže za RTS da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi. Među njima ima dvoje crnogorskih državljana, ali i državljana zemalja iz i van Evropske unije, rekla je premijerka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.