Brnabić se sastala sa Hanom: Formirana zajednička grupa za izradu medijske stategije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić se sastala sa Hanom: Formirana zajednička grupa za izradu medijske stategije

Razgovarano i o odbrambenim merama EU kad je reč o industriji čelika

Komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han razgovarao je jutros u Beogradu sa premijerkom Anom Brnabić o evropskim integracijama, dijalogu Beograda i Prištine i drugim pitanjima.

Pročitajte i:

- Veoma dobar sastanak sa premijerkom Anom Brnabić u Beogradu. Razgovarali smo daljim koracima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pregovorima o pristupanju, dijalogu Srbije i Kosova, vladavini zakona, izmenama Ustava u oblasti sudstva, ali i o odbrambenim merama EU kada je reč o industriji čelika - napisao je Han na Tviter nalogu.

Han je pozdravio formiranje zajedničke radne grupe za izradu medijske strategije.

Very good meeting with PM @anabrnabic in #Belgrade. We discussed next steps in the #accession negotiation, dialogue #Serbia - #Kosovo, #RuleofLaw, revision of constitution in area of #judiciary, #EU steel safeguards. Welcome setting up of Joint working group on #mediastrategy. pic.twitter.com/aDmcjIQqYP

— Johannes Hahn (@JHahnEU) September 1, 2018

On je sinoć doputovao u Beograd i odmah po dolasku, na radnoj večeri, razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem.

Danas zajedno sa predsednikom Srbije u Novom Sadu prisustvuje ceremoniji otvaranja Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.