Brnabić: Tako smo brzo toliko toga uradili da to EU nije još videla, licemerje nekih njenih članica

Izvor: Danas, 24.Jun.2021, 09:07

Brnabić: Tako smo brzo toliko toga uradili da to EU nije još videla, licemerje nekih njenih članica

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Međuvladina konferencija sa Evropskom unijom, koja je održana ove sedmice,  "pravljena kao pozitivan signal Srbiji, gde je kostatovano sve ono što smo uradili, pre svega u oblasti vladavine prava, tako, da kako god okrenete, mi smo dobili nešto što je važno".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Tako smo brzo toliko toga uradili da to EU nije još videla, licemerje nekih njenih ...

Izvor: Beta, 24.Jun.2021

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Medjuvladina konferencija sa Evropskom unijom, koja je održana ove sedmice, "pravljena kao pozitivan signal Srbiji, gde je konstatovano sve ono što smo uradili, pre svega u oblasti vladavine prava, tako, da kako god okrenete, mi smo dobili nešto što je važno"."Velika...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.