Bregzit: Tereza Mej tražila odlaganje Bregzita do 30. juna

Izvor: Danas, 20.Mar.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit: Tereza Mej tražila odlaganje Bregzita do 30. juna

AFP/GettyTereza Mej u četvrtak putuje u Brisel Britanska premijerka Tereza Mej tražila je u pismu poslatom Evropskoj uniji odlaganje Bregzita za tri meseca, odnosno do 30. juna. Sadašnji rok za izlazak iz EU je 29. mart, a eventualno odlaganje moraju jednoglasno da izglasaju članice Unije. U pismu koje je Mej poslala predsedniku Evropske komisije Donaldu […] Članak Bregzit: Tereza Mej tražila odlaganje Bregzita do 30. juna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brisel ukazuje na ozbiljne rizike u odlaganju Bregzita do 30. juna

Izvor: Danas, 20.Mar.2019

Odlaganje datuma Bregzita do 30. juna, kako je zatražila britanska premijerka Tereza Mej, nosi "ozbiljne pravne i političke rizike" za Evropsku uniju, navodi se u internom dokumentu Evropske komisije u koji je agencija Frans pres imala uvid. Članak Brisel ukazuje na ozbiljne rizike u odlaganju Bregzita...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.