Blace: Opštinska uprava funkcioniše po EU standardima

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Mar.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blace: Opštinska uprava funkcioniše po EU standardima

Juče je u Kulturnom centru "Drainac" u Blacu održana 22. Sednica Skupštine opštine Blace. Sednicom je predsedavao predsednik SO-e Miloš Vasiljević. Sednici su pored odbornika prisutvovali Predsednik opštine Blace Zoran Jozić, načelnik OU Zoran Milutinović kao i predstavnici medija.

Predsednik opštine Blace Zoran Jozić istakao je da se radi o jednoj konstruktivnoj sednici gde je relativno brzo odrađeno sve što je bilo na dnevnom redu. "Iako je bilo diskusija >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << odbornika sa promašenim tačkama dnevnog reda, pokušao sam da odgovorim na sve ono što je opozicija stavljala kao primedbu - rekao je predsednik Jozić."

Sve tačke dnevnog reda su usvojene velikom većinom. Sednica je protekla dostojanstveno i u najboljem redu a neke od brojnih tačaka dnevnog reda bile su usvajanje izveštaja o radu Opštinske uprave i izbor dva direktora, Turističke organizacije i Sportskog centra.

"Smatram da smo još jednom efikasnom sednicom SO-e Blace pokazali odgovornost prema građanima opštine Blace. Čuli smo jedan iscrpan izveštaj o radu Opštinske uprave Blace koja funkcioniše po najvišim evropskim standardima i nadam se da će tako nastaviti i u budućnosti - istakao je predsednik SO-e Blace Miloš Vasiljević."

Na ovoj sednici, izabrani su Nebojša Dujović za direktora Sportskog centra i Violeta Popović za direktora Turističke organizacije Blace.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.