Birel doputovao u Beograd, dočekao ga Dačić

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2020, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birel doputovao u Beograd, dočekao ga Dačić

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel doputovao je u Beograd gde će se danas sastati sa najvišim državnim zvaničnicima i predstavnicima opozicionih političkih stranaka.

Borela je aedrodromu "Nikola Tesla“ dočekao šef srpske diploamtije Ivica Dačić koji mu je "poželeo uspešne sastanke", saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Borel je u Beograd doputovao iz Prištine gde je juče razgovarao sa predsednikom Kosdova Hašimom Tačijem i liderima i političkih partija.

Ovo je prva poseta Borela Srbiji i Kosovu od kako je preuzeo dužnost šefa evropske diplomatije
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Borel: Sa evropske tačke gledišta nije pametno bojkotovati izbore

Izvor: Beta, 01.Feb.2020, 00:39

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel izjavio je večeras u Beogradu da je predstavnicima dela opozicionih stranaka s kojima se sastao rekao da sa evropske tačke gledišta nije pametno bojkotovati izbore."Ne želimo da se mešamo u unutrašnja pitanja zemalja. Razgovarali...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.