Beograd traži reagovanje EU na najavu zabrane posete Vučića Kosovu

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd traži reagovanje EU na najavu zabrane posete Vučića Kosovu

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Đurić saopštio je da na izjave prištinskih zvaničnika da neće dozvoliti predsedniku Srbije da poseti Kosovo treba da reaguje Evropska unija. Članak Beograd traži reagovanje EU na najavu zabrane posete Vučića Kosovu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Kršenje svih civilizacijskih normi i važećih sporazuma"

Izvor: B92, 03.Sep.2019

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić saopštio je da na izjave prištinskih zvaničnika da neće dozvoliti predsedniku Srbije treba da reaguje EU...Reagujući na izjavu savetnika odlazećeg ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija, Jetlira Ziberaja, da Kosovo neće dozvoliti posetu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.