Balkan kao kolateralna šteta Makronove želje za dominacijom u Evropi

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkan kao kolateralna šteta Makronove želje za dominacijom u Evropi

Francuski predsednik Emanuel Makron, u nezabeleženom primeru političkog vandalizma, ubio je politiku koja se donedavno smatrala glavnom funkcijom EU i koja je jedina strategija EU prema balkanskim susedima, ocenili su Kurt Basuner (Kurt Bassuener) i Tobi Vogel (Toby Vogel) iz berlinskog Saveta za politiku demokratizacije. Članak Balkan kao kolateralna šteta Makronove želje za dominacijom u Evropi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Balkan kao kolateralna šteta Makronove želje za dominacojom u Evropi

Izvor: EurActiv Srbija, 22.Okt.2019

Francuski predsednik Emanuel Makron, u nezabeleženom primeru političkog vandalizma, ubio je politiku koja se donedavno smatrala glavnom funkcijom EU i koja je jedina strategija EU prema balkanskim susedima, ocenili su Kurt Basuner (Kurt Bassuener) i Tobi Vogel (Toby Vogel) iz berlinskog Saveta za politiku...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.