BREGZIT DONOSI NOVI PAD: Ne želim više da podržavam Vladu Velike Britanije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BREGZIT DONOSI NOVI PAD: "Ne želim više da podržavam Vladu Velike Britanije!"

Jedna od vodećih pristalica Bregzita, ministarka za odnose sa britanskim parlamentom, Andrea Lidsom, podnela je danas ostavku, navodeći da nakon poslednjeg neuspelog predloga premijerke Tereze Mej o odlasku Velike Britanije iz EU, više ne može da podržava vladu.

 -Više ne verujem da će naš stav dovesti do referendumskog rezultata (u parlamentu) - napisala je Lidsom u pismenoj ostavci koju je poslala Terezi Mej.

- Iz tog razloga, sa velikim žaljenjem i teška srca, podnosim ostavku u vladi - navela je Lidsom, preneo je Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS OKO BREGZITA SE NASTAVLJA U britanskoj vlade prete NOVE OSTAVKE

Izvor: Blic, 23.Maj.2019, 09:40

Nakon odluke britanske ministarke zadužene za odnose sa parlamentom Andree Lidsom da podnese ostavku, to bi moglo da učini još nekoliko ministara u vladi premijerke Tereze Mej, javlja Bi-Bi-Si Radio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.