Izvor: Blic, 19.Feb.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BREGZIT Britanija potpisala sporazum s Izraelom o TRGOVINI BEZ PREPREKA

Velika Britanija i Izrael potpisali su sporazum koji omogućuje kompanijama dve zemlje da nastave sa trgovinom bez dodatnih carina i prepreka nakon Bregzita, saopšteno je iz Odeljenja za međunarodnu trgovinu u Vladi Velike Britanije. U saopštenju se navodi da će sporazum o kontinuitetu trgovine sa Izraelom koristiti britanskim kompanijama i potrošačima nakon što Velika Britanija napusti EU.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez carina i posle Bregzita

Izvor: B92, 19.Feb.2019

London -- Velika Britanija i Izrael potpisali su sporazum koji omogućuje kompanijama dve zemlje da nastave sa trgovinom bez dodatnih carina i prepreka nakon Bregzita...U saopštenju Odelenja za međunarodnu trgovinu u Vladi Velike Britanije se navodi da će sporazum o kontinuitetu trgovine sa Izraelom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.