B92.net saznaje: Nisu tačne informacije o stavu Srbije o Ukrajini; Sve će se znati u 18.15

Izvor: B92, 25.Feb.2022, 13:55

B92.net saznaje: Nisu tačne informacije o stavu Srbije o Ukrajini; Sve će se znati u 18.15

Beograd -- Pojedini mediji preneli su da Srbija neće prihvatiti ono što je EU tražila – da podrži teritorijalni integritet Ukrajine, ali to nije tačno, saznaje B92.net.

Kako saznajemo, takva odluka uopšte nije donesena, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti nakon sednice Saveta za bezbednost, koja je zakazana za 16 časova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas u 18.15 časova.

Vučić će se obratiti javnosti u Palati Srbija, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je na svom nalogu na Tviteru objavila da se plasiranjem lažnih vesti nanosi ogromna šteta državi Srbiji.

Pojedini beogradski mediji objavili su danas da su članovi Vlade Srbije, na jučerašnjoj sednici na kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije, odlučili da se neće prihvatiti predlog Evropske unije da Srbija osudi ugrožavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, odnosno da apeluje na poštovanje međunarodnog prava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.