Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2021, 13:59

AstraZeneca najavila isporuku vakcina za EU u februaru

BRISEL - Farmaceutska kompanija AstraZeneca ponudila je EU da krene sa isporukama dogovorenih količina vakcina najranije u februaru, ali nije pružila objašnjenje da li postoji mogućnost da određene količine namijenjene Velikoj Britaniji preusmjere ka EU, izjavili su zvaničnici EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE EVROPSKA DRAMA OKO NABAVKE VAKCINA: AstraZeneka iznela novi predlog za EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

AstraZeneka je ponudila da krene sa isporukama dogovorenih količina vakcina najranije u februaru..Farmaceutska kompanija AstraZeneka ponudila je EU da krene sa isporukama dogovorenih količina vakcina najranije u februaru, ali nije pružila objašnjenje da li postoji mogućnost da određene količine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.