Antonijević: Još nismo obavešteni kako bi izgledao dijalog ali smo spremni da učestvujemo

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonijević: Još nismo obavešteni kako bi izgledao dijalog ali smo spremni da učestvujemo

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je danas da još nije dobio pismo izvestioca Dejvida Mekalistera o tome kako će izgledati dijalog u kojem bi posredovao Evropski parlament ali da je ta fondacija u stalnom kontaktu sa Evropskom unijom i spremna da učestvuje u tom razgovoru. Članak Antonijević: Još nismo obavešteni kako bi izgledao dijalog ali smo spremni da učestvujemo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Iz Antverpena se dobro vidi Pariz

Izvor: Danas, 24.Sep.2019, 10:28

Odbojkašima Srbije se zaista posrećilo na Evropskom prvenstvu, gledano iz vizure konkurencije u grupi, a potom i rasporeda faktički do polufinala. Članak Iz Antverpena se dobro vidi Pariz se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.