Američki senator: EU i SAD treba da se više uključe u razvoj privrede Crne Gore

Izvor: Danas, 04.Sep.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki senator: EU i SAD treba da se više uključe u razvoj privrede Crne Gore

Senator Sjedinjenih Američkih Država Lindzi Grejem je danas u Podgorici izjavio da SAD ne zabrinjavaju kineske investicije u Crnoj Gori i dodao da zemlje Evropske unije i Sjedinjene Države treba da se više uključe u razvoj privrede Crne Gore. Članak Američki senator: EU i SAD treba da se više uključe u razvoj privrede Crne Gore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Federerov post bez kraja

Izvor: Danas, 04.Sep.2019

Novak Đoković nije uspeo da odbrani trofej na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država i uveća ličnu kolekciju grend slem titula na 17 takvih vrednih primeraka, jer se u osmini finala "sapleo" o svoje bolno rame i raspoloženog Stena Vavrinku, ali neće mu ni Rodžer Federer pobeći na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.