Aleksandar Šešelj: Tražiti sednicu SB UN, dijalog u okviru EU je propao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 15:28

Aleksandar Šešelj: Tražiti sednicu SB UN, dijalog u okviru EU je propao

Srbija, povodom situacije na Kosovu i Metohiji, mora da inicira održavanje sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, izjavio je danas zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj i ocenio kako se još jednom pokazalo da Srbima "preti neprekidna opasnost od albanskih separatista".

Najnoviji događaji su pokazali da ovaj dijalog, koji se vodi u okviru Evropske unije, nema nikakvu perspektivu, da je taj dijalog propao i da je potrebno voditi dijalog o Kosovu i Metohiji u okrilju Ujedinjenih nacija, rekao je Šešelj na konferenciji za novinare, saopštila je stranka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.