Ako nema proširenja EU, biće vatre na Balkanu

Izvor: Danas, 21.Okt.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako nema proširenja EU, biće vatre na Balkanu

Nadolazeći talas desnice veliko je iskušenje za jedinstvo u Evropi. Ako Evropska unija ne reformiše samu sebe, nade su tanke i ne treba onda očekivati ništa dobro ni na Balkanu, jer će narastati raspoloženje da se zaustavi proširenje... Članak Ako nema proširenja EU, biće vatre na Balkanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BiH: Privodi se kraju brojanje glasova

Izvor: Danas, 21.Okt.2018

Brojanje glasova na izborima u Bosni i Hercegovini privodi se kraju prebrojavanjem listića dospelih poštom i onih koji su prikupljeni van redovnih biračkih mesta, a prema poslednjim podacima ništa se bitnije nije promenilo u odnosu na već objavljene rezultate. Članak BiH: Privodi se kraju brojanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.