AKO EU NE ISPUNI ZAHTEVE BRITANIJE LONDON TREBA DA ODUSTANE OD BREGZITA: Tramp izneo jasan stav o razlazu Ostrva i Unije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO EU NE ISPUNI ZAHTEVE BRITANIJE LONDON TREBA DA ODUSTANE OD "BREGZITA": Tramp izneo jasan stav o razlazu Ostrva i Unije

Američki predsednik Donald Tramp pozvao Veliku Britaniju da odustane od pregovora o izlasku iz EU ako Brisel ne ispuni njene zahteve.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi Velika Britanija trebalo da odbije da plati račun "za razvod" od EU u iznosu od 39 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << milijardi funti i povuče se iz pregovora o Bregzitu, ako joj Brisel ne da šta želi.

Uoči zvanične posete Britaniji, u koju stiže u ponedeljak, Tramp je rekao da bi naredni britanski lider trebalo da pošalje Najdžela Faraža, kao nekog ko se najviše zalaže za Bregzit, da pregovara sa EU.

Tramp je ranije ocenio da bi britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson bio "izvanredan" izbor za novog lidera Konzervativne partije, odnosno novog premijera, nakon ostavke Tereze Mej.

- Mislim da bi Boris uradio veoma dobar posao - rekao je Tramp.

Britanski mediji ranije su naveli da će obezbeđivanje Trampove posete, tokom koje će se sastati sa članovima kraljevske porodice, uključujući kraljicu Elizabetu Drugu i princa Harija, predstavljati operaciju vrednu više miliona dolara.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Britanija da odustane ako joj EU ne da šta želi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi Velika Britanija trebalo da odbije da plati račun "za razvod" od EU u iznosu od 39 milijardi funti i povuče se iz pregovora o Bregzitu, ako joj Brisel ne da šta želi...Uoči zvanične posete Britaniji, u koju stiže u ponedeljak, Tramp je u intervjuu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trump poručio Britancima da "odu" ako im EU ne da ono što traže

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Jun.2019

LONDON - Američki predsjednik Donald Trump rekao je da bi Velika Britanija trebala odbiti plaćanje troškova brexita koji iznose 39 milijardi funti i "napustiti" pregovore o Brexitu, ako Bruxelles ne da Londonu ono što želi...Donald Trump je u intervjuu za novine Sunday Times, uoči državnog posjeta...

Nastavak na SEEbiz.eu...

KRALJEVSKI LUKSUZ Trampovi će tokom posete Londonu boraviti u hotelu u kojem noćenje košta kao GARSONJERA U BEOGRADU (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Jun.2019, 06:08

Donald Tramp i njegova supruga Melanija stižu London, u drugu zvaničnu posetu Veliku Britaniji. Mere bezbednosti podignute su na najviši nivo, a ukupan ceh koji će platiti britanski poreski obveznici platiti mogao bi da iznosi čka 20 miliona evra. I američki budžet biće na udaru zbog ove posete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.