Zvezdina reč je izuzetno važna u Evroligi?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 20:42

Zvezdina reč je ''izuzetno važna'' u Evroligi?

Ređaju se poruke iz Zvezde dan uoči odluke Borda Evrolige o eventualnom nastavku sezone.

U više navrata su se crveno-beli oglašavali tokom dana, a u susret definitivnoj odluci Evrolige o sudbini prekinute sezone.

Jutros je prvi čovek kluba Nebojša Čović dao kraći komentar na ovu temu tokom gostovaja na TV Pink, potom su iz Crvene zvezde tokom popodneva reagovali na pojedine informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potekle iz španskog ''Mundo Deportiva'', a direktor kluba Filip Sunturlić se oglasio u razgovoru za ''Blic''.

On je ponovio da su u ovom trenutku najveći problemi rizik od povreda posle duge pauze, rizik od kontakata tokom mečeva, nemogućnost normalnog treniranja, ali i odsustvo nekolicine igrača iz Amerike koji se još nisu vratili u Srbiju.





''Mi smo, kao i svi klubovi, u kontaktu sa svim stranim igračima. I dalje je prisutan strah kod njih, pogotovo kod košarkaša iz SAD-a jer se tamo situacija ne menja. I dalje je tamo veliki broj zaraženih, preminulih, onih koji su u karantinu.







Nije svejedno, ozbiljan problem imamo svi zajedno. Ukoliko se sezona nastavi, njihova ugovorna obaveza je da se odazovu i dođu, ali nisam siguran da u ovoj situaciji papir treba da rešava stvar već razum i ljudskost'', objašnjava Sunturlić.

-

U iščekivanju sutrašnje odluke Borda Evrolige, Sunturlić je podsetio na Zvezdinu dugogodišnju saradnju sa elitnim evropskim takmičenjem i doprinos koji su crveno-beli dali i unapređenju takmičenja.



''Crvena zvezda je svih ovih godina bila integrisani deo Evrolige i sarađivala sa svim sektorima unutar, a svojim znanjem i radom doprinela unapređenju i samog takmičenja, u svakom pogledu i uz primarni sportski rezultat i uspehe koje smo ostvarivali, naša reč je izuzetno važna, iako nismo u 11 klubova vlasnika lige'',
naglasio je Sunturlić.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.