Zvezda morala da reaguje, ko spinuje pred odluku Evrolige?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 18:32

Zvezda morala da reaguje, ko ''spinuje'' pred odluku Evrolige?

Jedna današnja informacija je zasmetala crveno-belima.

Čitava košarkaška Evropa željno iščekuje sutrašnju odluku Evrolige o (ne)mogućnosti nastavka prekinute sezone, pa je sve više i nezvaničnih informacija koje se pojavljuju u medijima, u predvečerje ove odluke.

Kakav bi ishod mogao da bude, već smo pisali i danas, i tokom jučerašnjeg dana, ali ono što je tokom popodneva izazvalo reakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Crvene zvezde jeste pisanje španskog ''Mundo Deportiva'', koje je preneto i u Srbiji, kako su crveno-beli navodno tražili da saznaju da li Bord Evrolige računa na Zvezdu i za sledeću sezonu, ili ne.

Zvezda je to, kratko i jasno - demantovala.

''KK Crvena zveda nije zvala Evroligu, niti očekuje bilo kakav odgovor.







Naša pozicija u Evroligi je jasna i nije se promenila za razliku od nekih drugih koji naručuju tekstove i spinuju na dan pre odluke Evrolige da li će se sezona nastaviti ili ne'', poručio je Igor Vujčin, PR Crvene zvezde, a prenosi B92.net.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.