Žoc seo za sto, Fener u teškoj situaciji, da li je ovo ishod?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 12:45

Žoc seo za sto, Fener u teškoj situaciji, da li je ovo ishod?

Srbin će saopštiti odluku, ali ako pogledate u budućnost, nije baš dobra za turski klub...

Željko Obradović se posle otkazivanja Evrolige danas navodno sastao sa čelnicima Fenerbahčea, u narednih par dana biće poznata odluka, ali mediji veruju da će prihvatiti ponudu da na klupi ostane još godinu dana, sa opcijom da produži na još dve sezone.

Fener je u teškoj finansijskoj situaciji, nisu primili plate od decembra, budžet će biti smanjen na pola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jasno, ni ambicije kluba ne mogu da budu najveće, Kostas Slukas ima ponude iz domovine, ali i Rusije, a klub bi trebalo da napuste Lovernj, Kalinić, Datome koji se navodno vraća u domovinu, u Armani.

Ključni igrači neće prihvatiti drastično smanjenje ugovora, neki su poput Slukasa navodno to i saopštili klubu.

Ali, da li će Obradović ostati, to je pitanje svih pitanja, on je prihvatio navodno manju platu, ali pitanje je ambicija. U ovom trenutku je bliži ostanku, ali će turski klub verovatno imati sasvim novi tim u narednoj sezoni.

Međutim, ako im je za utehu, budžeti će svima biti smanjeni, Makabi se žali da nema evro u kasi, pomoći će država, PAO razmišlja da ode iz Evrolige, Olimpijakos će imati 30% manji budžet, isto čeka i španske timove, ali će svi biti jači od Fenera, kako stoje stvari...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.